Евро 2024 вече ни предложи страхотни мачове още в първата седмица на турнира. ELITBET.bg пък от своя страна продължава да осигурява множество разнообразни опции и високи коефициенти за интригуващите двубои от надпреварата на всички фенове, които следят всекидневно най-големия форум за национални отбори на Стария континент.

Още със старта на първенството от българския бранд дадоха началото и на нова ера в прогнозирането на срещи. Вероятно си спомняте познатите ни оракули от изминалите световни и европейски първенства – октопода Паул, слона Нели или морското свинче Мадам Шива. Е, Мъни Бъни определено не им отстъпва!

С няколко клика можете да влезете в специалния Телеграм канал, в който емблематичният заек на ELITBET.bg помага на феновете с аргументираните си виждания за мачовете от Евро 2024! Това се случва след задълбочени анализи и технология, базирана изцяло върху изкуствения интелект. Потребителите могат да се свързват и директно на лично съобщение с Мъни Бъни за още по-детайлни прогнози, а успеваемостта му дотук е впечатляваща!

Заекът даде общо 35 прогнози дотук в Телеграм канала „Мъни Бъни AI прогнози“, като цели 24 от тях бяха успешни и биха довели до печалба, а две гарантираха възвръщане на заложените средства. Това прави точно 74.2% успеваемост дотук за Мъни Бъни след първата седмица от Евро 2024! Най-големите мачове тепърва предстоят, а ние нямаме търпение какви ще са новите прогнози на зеления талисман и оракул на ELITBET.bg!

Впечатление направиха прогнозите на Мъни Бъни за победи на Германия, Испания, Италия, Нидерландия и Португалия на старта с по над 2.5 гола в срещите им – всички от тях успешни! Заекът беше категоричен и че Англия ще надвие Сърбия, а Турция ще се отчете с важни три точки срещу Грузия, като и в тези си прогнози Мъни Бъни не сбърка!

Добавяме и точните му предположения за победа на Германия над Унгария с под 3.5 гола в двубоя и за голове в двете врати в двата мача на Швейцария дотук – срещу Унгария и Шотландия. В четвъртък AI оракулът пък направо надмина себе си и беше безпогрешен с шест от шест верни прогнози за мачовете Словения – Сърбия, Дания – Англия и Испания – Италия! Мъни Бъни „извади заека от шапката“ и в още няколко други случая, като с точните си виждания за развитието на Евро 2024 дотук определено си печели доверието и на най-запалените футболни фенове.

Заекът Мъни Бъни можете да откриете в специалния Телеграм канал, където всеки ден ще получавате актуална информация относно предстоящите мачове от европейското първенство. Ако пък искате да попитате Мъни Бъни за по-детайлна прогноза или специфичен маркет, може да му пишете и лично съобщение тук.