Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Европа продължава да бъде синоним на футбол! Груповата фаза на Евро 2024 ни предложи от всичко - зрелищни двубои на старта, куп нулеви равенства към края, обрати, изненади и място на 1/8-финалите за най-заслужилите. Едно е сигурно - едва ли има нещо по-хубаво за футболния фен от мачове с голям залог всеки ден!

Специално за турнира българският бранд ELITBET.bg изненада всички привържениците на играта с уникалните по рода си AI футболни прогнози на Мъни Бъни в Телеграм.

Емблематичният заек на ELITBET.bg помага на феновете с аргументираните си виждания за мачовете в Телеграм канала „Мъни Бъни AI прогнози“, към който се присъединяват все повече желаещи. Прогнозите стават факт след анализ на хиляди редове с информация и технология, базирана изцяло върху изкуствения интелект. Потребителите могат да се свързват с Мъни Бъни и на лично съобщение в Телеграм, което прави комуникацията още по-лесна и удобна, а за някои тя вече доведе и до впечатляващи печалби.

Мъни Бъни се оказа същински експерт, що се отнася до прогнозирането на мачове, в които и двата отбора ще отбележат гол. При стандартен коефициент за този пазар над 1.8, а някой път стигащ дори до 2.1, заекът не сбърка в цели 8 от 10 случая дотук! Дания – Англия, Хърватия – Италия, Шотландия – Швейцария са само част от срещите, в които феновете писаха „отличен“ на Мъни Бъни за прогнозата му за пазар „Двата отбора да отбележат гол – Да“.

Решаващите мачове от Евро 2024 тепърва предстоят, а почитателите на футбола нямат търпение да видят колко добре ще се справи Мъни Бъни с AI прогнозите си за елиминациите!

Заека Мъни Бъни можете да откриете в специалния Телеграм канал за AI футболни прогнози, където всеки ден ще получавате актуална информация относно предстоящите мачове от европейското първенство. Ако пък искате да попитате Мъни Бъни за по-детайлна прогноза или специфичен пазар, можете да му пишете и лично съобщение тук.