Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Една от звездите на хърватския национален тим и Манчестър Сити Матео Ковачич ще стане баща за втори път след Евро 2024 в Германия. Щастливата новина съобщи съпругата му Изабел, която пусна снимка с бременно коремче в "Инстаграм".

Веднага след публикацията й заваляха поздравления, на които красивата блондинка отговори така: “Благодаря на всички за хубавите пожелания. Получихме толкова много любов! Хора, бъдете благословени! Всяка жена цени подкрепата, уважението и уединението през най-уязвимия, но и благословен период от живота си“.

На открита тренировка на “шахматистите” в Германия 30-годишният Ковачич се появи с бутонки с изписани върху тях имената на Изабел и 4-годишният им син Иван, чийто кръстник е голямата звезда на отбора Лука Модрич.

Матео и красавицата се ожениха през 2017 година в храма, където се запознали седем години по-рано, докато Изабел пеела в църковния хор. Тя е основател и собственик на успешния органичен и екологичен бебешки бранд Lunilou, а освен това управлява компанията заедно със сестра си Ивана Лучич от 2015 година. Двете продават бебешки дрешки възглавнички и други аксесоари. Хърватката също развива и успешен моден бранд за дамско облекло. Тя е учила икономика в университета в Загреб.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IZAKOVA (@izakova)