Осминафиналните срещи от първенството на Стария континент по футбол продължават с мачовете Нидерландия – Чехия и Белгия – Португалия, като от втората среща се очаква да бъде особен о зрелищна. Дали това ще бъде така все още не знам, но е ясно, че WINBET продължава да предлага   допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg. Специални бонуси, в зависимост от изхода от срещите, очакват играчите с квалифициращ залог за мачовете от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30, поставен преди началото на срещата. Бонусите включват безплатни завъртания за избрани игри на сайта и безплатни залози за LIVE Казино. Важно е да се знае, че няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. За целите на бонусите от значение ще бъде резултатът в редовното време на мача, като евентуалните продължения и дузпи няма да бъдат взети под внимание.

 Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. 

След няколко мача у дома в Амстердам, един от най-резултатните тимове в първенството, Нидерландия, посреща Чехия на стадиона в Будапеща. Предложението на WINBET за този мач е за до 50 безплатни завъртания за играта Circus Brilliant при равен резултат в редовното време на срещата. Играчите с квалифициращи залози могат да разчитат на сигурни 20 безплатни завъртания в играта в случай на равенство след 90 минути игра. Ако в мача бъде вкаран автогол, това ще добави 10 безплатни завъртания към бонуса. Ако бъде отсъдена дузпа, това ще добави още 10 завъртания към бонуса и същото ще се случи и ако бъде даден червен картон, като няма значение в полза на кой отбор са направени тези отсъждания. Победа без продължения и дузпи за един от отборите ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение.

В късния мача за деня, Белгия посреща Португалия на стадиона с чудното име „Ла Картуха“ в Севиля и очакванията към тази среща са да предложи много емоции и обрати. Все пак, Белгия е фаворитът на WINBET за продължаване към четвъртфиналите. Предложението на WINBET за този мач е за бонус от до 50 лв. в безплатни залози за играта Lightning Dice в секцията LIVE Kазино при победа на Белгия или до 50 лв. в безплатни залози за Lightning Roulette в случай на победа на все още властващите европейски шампиони. Бонусът се формира по следният начин: Квалифициращ залог за срещата ще донесе сигурни 20 лв. за безплатни залози на съответната игра и по още 10 лв. ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа или бъде отбелязан автогол. Равенство в редовното време ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всичкo важно за това предложение.

 Предвижданията на WINBET за осминафиналите в първенството. 

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на  w  и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както пожелаят.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!