Инцидентът с колабиралия Кристиан Ериксен в снощния двубой между Дания и Финландия е тема номер 1 по света вчера и днес. Футболистът на Интер припадна, лекари се бореха за живота му, други плакаха и се молеха по трибуните и пред телевизионните екрани.

Снимки от случилото се обиколиха социалните мрежи, но една прикова всички погледи и не остави никого безразличен. Приятелката на борещия се за живота си Ериксен - Сабрина Квист Йенсен, която веднага слезе от трибуните, за да подкрепи мъжа на сърцето си. Тя беше спряна от капитана Симон Кяер и други хора от щаба на Дания, които я успокояваха и уверяваха, че лекарите ще направят нужното, за да запазят живота му.

Много далеч от типичния профил на футболната съпруга блондинката е детска любов на Ериксен, макар двамата още да не са женени след 10 години връзка и две деца.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Изключително скромна, тя има едва 300 последователи в профила си в социалните мрежи, по-голяма част от които са хора, които познава лично.

Любовта им пламва още в детските им години, макар официално да се събират през 2012 година, докато той още играе в Аякс.

В началото тя дори бави заминаването си за Лондон след трансфера на Ериксен в Тотнъм заради... започнат курс по фризьорство.

Любимата на футболиста сега работи за модна компания, като голяма част от времето си отделя за различни фондации, помагащи на бедни деца.