ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Сагата по трансфера на Хари Кейн от Тотнъм в Байерн срещна ново препятствие. По-рано днес 30-годишният нападател беше върнат от пътя си към летището, след като първоначално беше получил одобрение от „шпорите“ да излети за Мюнхен. Впоследствие английският клуб даде ново разрешение на английския национал да се качи на чартърния полет.

Очакванията бяха Кейн да излети в 17:50 часа българско време и в 19:25 часа да кацне на летище „Оберпфафенхофен“, разположено на 30 км от баварската столица. Полетът обаче отново беше отложен. Този път с един час. Причината за това, че автомобилът на Хари Кейн е попаднал в задръстване по пътя към аерогара „Станстед“. Заради това и в Мюнхен продължават да очакват неговото пристигане, което се очаква около 20:25 часа българско време.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Първоначално Кейн трябваше да излети 9:45 часа Германия. След нареждането от Тотнъм, сварило нападателя по пътя към летището, полетът беше отложен. Очакванията бяха чартърният самолет да потегли в 14:15 часа, но последва ново отлагане.

Според информациите от Англия, президентът на Тотнъм Даниел Леви тази сутрин е поискал да бъдат предоговорени някои условия относно бонусите по трансфера на Хари Кейн. Според последните информации, сделката ще бъде в рамките на 100 милиона евро, а при постигане на определени резултати „шпорите“ ще получат допълнителни 10 милиона.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!