Байерн уволни треньора Нико Ковач след загубата с 1:5 от Айнтрахт (Франкфурт). В прессъобщението на официалния сайт на баварците бяха публикувани и изявления на спортния директор Хасан Салихамиджич и президента на клуба Карл-Хайнц Румениге. По паметните фенове обаче забелязаха нещо странно, което напомня на компютърната операция „копи – пейст“.

„Сега очаквам от нашите играчи позитивно развитие и демонстриране на абсолютна воля за постигането на нашите цели през този сезон“, твърди Салихамиджич в своето изказване.

„Постиженията на нашия отбор през последните седмици, а също така и резултатите, ни показаха, че е необходимо да действаме. Открито и сериозно поговорихме с Нико и заедно стигнахме до единодушното решение, че Ковач повече няма да бъде треньор на Байерн. Всички съжаляваме за тази раздяла. Искам да благодаря от името на Байерн за неговата работа и постигането на дубъл през миналия сезон“, обявява Румениге пред сайта.

Оказва се, че абсолютно същите думи са публикувани в прессъобщението след уволнението на Карло Анчелони преди две години. Тогава обаче и двата цитата са приписани на Карл-Хайнц Румениге.