Технологичният гигант “Моторола” е новият спонсор на Българската федерация по художествена гимнастика и националните отбори - ансамбъл и индивидуално. Това бе обявено на специална пресконференция в хотел Маринела. Водещ на събитието бе Владимир Ангелов, а компанията бе представена от Владислав Иванов, мениджър за Източна Европа, Иво Бояджиев и други. Президентът на федерацията Илиана Раева изрази радостта си от новото партньорство и сподели, че въпреки че националният ни отбор се върна едва няколко часа преди събитието от лагер в Япония, всички са изключително щастливи да присъстват.

Главният треньор на ансамбъла Весела Димитрова също направи паралел между амбициозността и стремежа към новаторство на двете страни. Заедно с главния мениджър на индивидуалното направление Бранимира Маркова, както и двамата капитани - Симона Дянкова и Невяна Владинова, изразиха задоволството си от новите възможности, предоставени от БФХГ и компанията.

“За нас е огромна чест и признание да бъдем партньори на Motorola. Момичетата са изключително развълнувани, защото им предстоят нови проекти извън терена и вярвам, че това са дейности, които ще ги развият допълнително като личности и ще отворят нови възможности пред тях. Благодаря много на “Спортал”, Digital ID и специално на Стилиян Шишков за съдействието и професионалната комуникация при реализирането на партньорството с такъв глобален технологичен бранд”, каза Илиана Раева.

След пресконференцията се състоя стилен коктейл, на който новият партньор на федерацията представи новите си продукти. В присъствието на доста гости, сред които личности от родния хайлайф, Илиана Раева още веднъж изрази радостта си от съвместното сътрудничество.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ