Капитанът на националния отбор на България по художествена гимнастика индивидуално жени Невяна Владинова излезе със съобщение, адресирано до всички в гимнастическото семейство, като изказа специално подкрепата си към състезателите и феновете от най-засегнатите от коронавируса страни Италия и Испания.

"Като капитан на националния отбор индивидуално жени, ще говоря от името на всички момичета. Искаме да изразим подкрепата си към всички спортисти, както в България, така и извън страната! Посланието ни, разбира се, е отправено най-вече към нашата гимнастическа общност.

Преди всичко ние сме едно семейство и сме приятели и затова сега е моментът, в който трябва да се подкрепим, да бъдем силни и единни", написа Владинова в социалната мрежа "Фейсбук".

"Изпращаме на всички от вас цялата си позитивна енергия и любов и най-вече към любимите ни Италия и Испания, защото всички знаем, че там в момента положението е най-тежко. Вярваме, че всичко това ще отмине бързо и нямаме търпение да се срещнем отново на следващото състезание. Пазете се и бъдете здрави!", добави още гимнастичката.