Любомира Казанова доказа, че се справя в повече от сериозни ситуации. Спечели два медала в рамките на два месеца през 2016 година. Изведе отбора до бронзовото отличие на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Именно тя бе с основен принос всичко за „златните момичета” да приключи с успешен край. След това стана треньор. Специалистите казват, че вече се справя и извън килима. Работи в клуб Левски-Илиана и тепърва ще трупа опит и знания.

Бубето спокойно може да се справя и в още едно амплоа, ако се наложи. По време на държавното първенство в петък, събота и неделя златното ни момиче влезе в ролята на гримьор на своите деца от клуб Левски-Илиана. Бубето показа завидно майсторство при боравенето с четките за грим, моливите за вежди и червилото. Не върху своето лице, а върху тези на малките принцеси, за които бе истинско удоволствие да бъдат гримирани от идола си.

В подобна роля влезе и Ерика Зафирова. Тя също е част от клуб Левски-Илиана, но все още се състезава. И заедно с Катрин Тасева и Алена Лобачева спечелиха държавното първенство.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ