Две от любимите гимнастички на България демонстрираха изключителна класа и стил по време на благотворително шоу. То бе организирано от УНИЦЕФ в помощ на децата по света. Любомира Казанова и Християна Тодорова бяха част от събитието и трогнаха зрителите с посланията си. И двете бяха заложили на стилни черни официални рокли и изглеждаха прекрасно. Заедна с тях на сцената бе водещата в БТВ Николета Маданска.

"Ние знаме колко е важно да се работи в екип и затова сме тук, за да призовем всички българи да бъдат един екип в името на най-голямата награда за всички ни - нашите деца", каза Казанова.

Бубето допълни: "Все още 8000 деца със специфични потребности са изолирани от образователната и обществена среда. Те също трябва да получат възмъжност да реализират правото си на образовниие. Затова имаме нужда от вашата подкрепа."

Думите на Християна Тодорова също трябва да бъдат ясно послание за всички: "Всяко дете трябва да получи най-доброто за развитие на потенциала си. Вярваме, че децата трябва да учат, живеят и играят заедно с връстниците си."
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ