Всички настоящи националки по художествена гимнастика взеха участие в галапродукцията след края на Световната купа. Идеята на галата е след края на всяко по-голямо състезание да има няколко изпълнения с шоу характер за публиката.

В София играха Невяна Владинова, Катрин Тасева, Ерика Зафирова, Петя Борисова и Боряна Калейн, както и всички момичета от ансамбъла – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ели Бинева, Теди Александрова, Мадлен Сергеева, Камелия Стоилова и Стефани Кирякова.

Неви показа „горещото” си пасо добле. Първоначално красавицата бе с дълга черна пола, която накрая свали, за да остане с къса черна рокличка. Ослепителната Катрин Тасева от известно време се запасява с повече бели потници, защото... в края на танца си в галата ги къса, за да остане по черно бюстие.

Ерика Зафирова празнуваше рожден ден в неделя и след изиграването на танца си получи поздравление от цялата зала. Зрителите изпяха „Happy Birthday” на Ерика, която се трогна и поклони пред феновете. Тя бе изключително красива с дългата си спусната коса, а не прибрана на кок като за състезание. 

След нея на килима излезе завладяващата Боряна Калейн и отново заслужи овациите на публиката. Последна от момичетата в индивидуалното направление остана очарователната Петя Борисова, която се появи в костюм, традиционен за арабския свят.

И осемте момичета от ансамбъла взеха участие в галата. Те играха също със специални костюми, а за да бъдат по-ефектни светещите им ръкавици, светлината в залата бе заглушена.