Едно от най-грандиозните спортни събития в последните години плени България преди малко повече от месец. На 17 ноември любимият отбор по художествена гимнастика слезе от сцената с уникален бенефис. Препълнената зала “Арена Армеец” стана на крака и изпрати любимките си.

Бенефисът бе подготвен на изключително професионално ниво от компанията 24/7 начело с Калоян Лалев, а публиката дълго преживяваше емоциите. Хиляди не успяха да гледат шоуто на живо и се надяваха да има второ или трето представление. Бенефисът обаче бе един, уникален и неповторим. Нямаше как емоциите и чувствата да бъдат пресъздадени за втори път.

БНТ днес ще излъчи цялото събитие от 16:45 часа. Това е отлична възможност за тези, които не успяха да бъдат в залата, да видят сбогуването на гимнастичките с българската публика.

Феновете ще видят страхотните съчетания на Михаела Маевска, Ренета Камберова, Елена Тодорова, Катрин Велкова, Цветелина Найденова, Християна Тодорова и Любомира Казанова. Ще видят как над 14 хиляди души станаха на крака и аплодираха Цветелина Стоянова, която не сдържа емоциите и се разплака.

Още веднъж феновете на красивия спорт могат да чуят силните думи на Илиана Раева, която също се разплака под бурните аплодисменти на хилядите, изпълнили залата.