Председателят на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева се разплака на бенефиса на "Златните момичета", който събра 14 хиляди зрители в зала "Арена Армеец". Тя вдигна на крака присъстващите с разтърсващите си слова.

"Благодаря ви, приятели. Благодаря на моето семейство, на министър Кралев. Наско, Славея и Вили - обичам ви! Сега като гледах всичко това си мислех, че през цялото време правехме красиви неща. Не сме ви излъгали в абсолютно нищо. Всичко трудно и страшно, и тежко, беше истинско. Опитвах се да направя тези деца достойни хора. Била съм много строга, но знам, че във всеки един момент са усещали моята любов, за мечтата, която имахме всички и постигнахме.

През всичкото това време нямах вярата на момичетата, на целия този екип, на моята най-голяма гордост и постижение - Ина Ананиева. Ако не бяхте вие - с тази огромна любов и вяра, може би щеше да ни бъде трудно и да не успеем. Заради вас сътворихме всичко. Нито един медал не струва това, което сме накарали всеки един пред телевизора и как сме докоснали сърцата ви...

Нашите момичета са най-силните и най-красивите. Мили мои момичета, постигнахте мечтата си! В момента вие сте шампионки със самочувствие, с вяра и с вдигнати глави. Един отбор си отива, но имаме нови момичета, нека вярваме в тях. Обичам ви!", каза емоционално и плачейки Илиана Раева.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ