Спортът, технологиите и светът може да се развиват с бясна скорост, но една традиция продължава да бъде жива. Днешните деца може да са много различни, но продължават да бъдат такива, като децата десетилетия по-рано.

Да вземеш автограф или да се снимаш с любимеца или любимката продължава да е онази тръпка, която пренася децата в друго състояние. И днес по време на държавното първенство категория "Елит" по художествена гимнастика децата бяха изпълнили малката зала "Арена Армеец". И отново се редяха за автографи или снимки.

Първа под "обстрел" попадна доскорошната национална треньорка Ина Ананиева. Чаровната специалистка бе в залата, за да гледа състезанието, когато около нея се зареди солидна опашка за автографи. Ина извади специални картички и направи щастливи малките момиченца.

Малко по-късно опашката от желаещи деца се пренесе при двете ни звезди в индивидуалното направление - Невяна Владинова и Катрин Тасева. При тях технологиите претърпяха лек скок във времето и всяко едно момиченце искаше селфи с Неви или Катя. Естествено, и двете не отказаха на бъдещите си наследнички. А и едва ли би било нормално да го направят, когато малките се молеха и чакаха да се снимат с красивите грации.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ