България е домакин на Световната купа по художествена гимнастика от 5 до 7 май. „Арена Армеец” отново ще привлече най-големите звезди в този спорт.

За първи път пред родна публика ще ни зарадва новият ансамбъл с треньор Весела Димитрова и Михаела Маевска. Момичетата – Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ели Бинева и Теди Александрова, както и резервите им Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Мадлен Сергеева, се представят повече от успешно от началото на сезона. Само преди няколко часа те спечелиха един златен и два сребърни медала на Световната купа в Ташкент (Узбекистан). През идващия уикенд е Световната купа в Баку, на която ще участват, а след това е надпреварата в София. Нека ги подкрепим, за да почувстват домакинската помощ.

Невяна Владинова и Катрин Тасева ще участват в индивидуалната надпревара. И двете се представят бллестящо от началото на сезона. Особено Катрин Тасева, която прави фурор и вече спечели няколко медала. От Световната купа в Ташкент Катя се завърна с бронз в многобоя, сребро на бухалки и бронз на топка. А преди това златен медал в Гран при на Киев.

Купете си билети и напълнете залата, за да видите новите грации, Невяна Владинова и Катрин Тасева. Те го заслужават...

БИЛЕТИ МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ТУК: http://www.eventim.bg/…/dndi-svetovna-kupa-sofia…/event.html