Най-успешният български спорт в последните години има нова придобивка. Чисто нов официален сайт на федерацията по художествена гимнастика - www.fbgr.org. След развитието на страницата във „Фейсбук”, която скоро се похвали с над 50 000 почитатели, дойде ред и на интернет сайта.

Той е наистина модерен и разполага с всичко необходимо. Както за феновете, така и за клубовете. Менюто и навигацията са максимално опростени. Клубовете могат да намерят всичко актуално – съдийски правилник, картотеки, как могат да направят заявки за турнири и още нормативни документи.

Най-голямо внимание привличат лицата на красивия спорт у нас – състезателките. В отделен раздел с изключително богати визитки са представени момичетата от националните отбори – индивидуално и ансамбли. А също така всички треньори и длъжностни лица. Отделено е място за ръководството и членовете на всички комисии. Както и на заслужилите легенди в художествената гимнастика.

Страшно полезни са и двата календара – с всички състезания в България и на международната сцена. Следва галерията, която винаги се радва на интерес заради красивите снимки на състезателките.