Цветелина Стоянова се похвали, че й предстои екзотично пътешествие. "Златното момиче" отлетя тази сутрин към Дубай, където ще прекара няколко дни. Цвети е в компанията на колежката си Мария Матева, като двете си направиха обща снимка на аерогара "София" преди полета, която Стоянова публикува в социалната мрежа.

БЛИЦ СПОРТ вече съобщи, че на Матева предстои да изнесе мастер клас (Master class) в Дубай. За първи път в страната ще се проведе международен турнир по художествена гимнастика "DuGym Cup 2016" - от утре до 11 декември.



Матева избра да вземе със себе си колежката си и добра приятелка Цветелина Стоянова, която пострада преди Олимпиадата. Този път обаче грацията е без гаджето си Александър Любенов, който има мачове с Локомотив (София). Както е известно, юношата на Левски придружи Стоянова на бенефиса на "Златните момичета" на 17 ноември, когато Цвети прикова вниманието и обра овациите на препълнените трибуни в "Арена Армеец". Преди събитието тя беше наградена със специален медал и монета от лимитирана серия, каквито бяха връчени и на другите ни гимнастички от ансамбъла по художествена гимнастикa.