Златното момиче Цветелина Стоянова проговори за първи път след инцидента, който претърпя през юни 2016 година. 

"Нещо много лично, което много хора искаха да чуят...", написа гимнастичката в социалната мрежа.

След почти година след падането си от шестия етаж на жилищна сграда, грацията намери сили да се обърне към всички, които бяха съпричастни към трагедията и се молиха за живота й.

Учудващо, Цвети не говори пред никоя медия за инцидента, а в профилите си в Инстаграм и Фейсбук. Там тя публикува видео-изповед, част от рекламната кампания на известна клиника за естетична дерматология. Във видеото Цвети е по-красива и по-усмихната отвсякога, както и самата тя споделя.

"Ето ме! Тук съм! Добре! По-истинска и по-усмихната отвсякога", казва златното момиче в началото на клипа и дава широка усмивка на камерата.

"Зад маската на грима, медалите и прожекторите се крие едно момиче, с мечти, с характер", продължава Цвети и завърша с думите "за едно ново, по-добро начало".

В клипа ясно личат белезите на гимнастичката от падането около врата й, а почитателите й  се чудят дали като рекламно лицена естетична клиника, ще ги заличи, или напротив - ще ги остави, за да й напомнят за случилото се.

След като се размина на косъм от смъртта, Цвети живее на бързи обороти и направи много промени в живота си, от които явно е имала нужда. Промени прическата си, татуира се, започна да излиза все по-често, както и да се занимава с дизайн.  

Очевидно грацията е имала нужда от ново начало, но все още не е ясна причината за падането й.

Какво още сподели може да видите тук: