Десетки усмихнати деца, щастливи родители, баби и дядовци препълниха зала “Локомотив” на стадиона в квартал “Надежда”. Поводът е вторият празник “Коледна магия”, организиран от клуб “Локомотив” (София) и Катрин Велкова. “Златното” ни момиче в ролята си на президент на клуба даде старт на събитието, което организира с трепет и вълнение от няколко дни.

В 11:00 часа залата беше пълна до последното място, а половин час след това пристигащите залостиха вратите и нямаше как да влязат. Такъв наплив на какъвто и да е спорт у нас се вижда рядко. Със сигурност посещаемостта на празника е в пъти повече дори от футболните или баскетболните срещи в почивните дни у нас.

Заслугата за това е на Катрин Велкова, на тези, които й помагат и на спонсорите. Събитието ще продължи до 19:00 часа. Около 17:00 часа ще започне кулминацията – очакват се много изненади и страхотна програма, които няма да разкриваме. Изненади ще има както за децата, така и за родителите им. Ако все още се чудите дали да присъствате, елате, защото си заслужава.

Първата част от празника бе за най-малките принцеси. Те все още не представят съчетания, а танци, които изглеждат приказно. Всички бъдещи състезателки бяха с любимите си трика, излизаха и се прибираха от килима, подражавайки на каките си. Атмосферата в залата е изключително приятна. Катрин Велкова и най-близките й помощнички са се погрижили за всичко…
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ