Две от любимите златни момичета на България по художествена гимнастика влязоха в нова роля. Красивата Цветелина Найденова е зъл демон, а ослепителната Ренета Камберова е ангел в красива приказка за доброто и злото. Двете световни и европейски шампионки, както и олимпийски медалистки, са част от клипа към най-новата песен на Слави Трифонов „Тя”.

Видеото е изключително професионално, а в цялата му основа са именно двете доскорошни състезателки. Цвети е черният демон, а Рени – белият ангел. Двете се борят в опит да надделеят една срещу друга. И на моменти наистина сблъсъкът им става повече от сериозен. Двете момичета се бият истински и дърпането на косите не е игра. След това обаче допълват, че никога и по никакъв повод в живота им сцените от видеото няма как да се повторят.

Цвети и Рени, както е екипът на Слави Трифонов, работиха изключително сериозно върху песента. Клипът бе заснет през нощта. Наложи се момичетата няколко пъти да прекарват нощите на снимачната площадка, но сега са повече от доволни от крайния резултат. От екипа на водещия признават, че двете момичета са истински професионалистки и е било изключително удоволствие да работят в тандем. Няма как да е по друг начин, когато Цвети и Рени са част от ансамбъла на България в продължение на повече от 7 години, през които спечелиха 81 медала. Преди това и двете изпълняват треньорски указания години наред и са свикнали на висок професионализъм.

Начинът, по който двете изглеждат във видеото, също е впечатляващ. Дизайнери, гримьори и стилисти са се погрижили Цвети и Рени да пресъздадат максимално добре ролите, в които се превъплъщават.

Момичетата от златния ансамбъл подготвят още изненади за феновете си. Част от тях ще видите на концертите на Слави Трифонов в средата на месец юни в зала „Арена Армеец”. Там освен Цвети и Рени, участие ще вземат още Християна Тодорова, Михаела Маевска, Любомира Казанова и Снежана Дечева. Цялата група и в момента продължава да се труди неуморно в залата на „Раковски”... Феновете ще станат свидетели наистина на грандиозни неща от любимките на България.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ