Старши треньорът на Хебър Веселин Великов остана доволен от представянето на тима си при загубата с 0:1 като гост на Левски, но подчерта, че тимът му трябва да бъде по-ефективен в атака.

„Доволен съм, мислех, че тук на „Герена“ ще е много по-трудно. Момчетата се справиха, бяхме близо до Левски, който не знаеше къде се намира в последните минути. На съдията не му прави чест да дава картон на нашия вратар за бавене при положение, че ние изоставаме. Момчетата ми казаха, че вътре на терена е имало много ситуации, в които се е държал нагло с тях. Даде жълт картон на левия ни бек Николай Николаев, после даде и на Гамаков за нищо.

Правилата са еднакви за всички – Левски, ЦСКА, Хебър, Ботев Враца, Локо София. Явно за Левски и за другите отбори важат други правила. Това не е оправдание, лошото е, че ако не вкараме гол, няма как да искаме да вземем точка дали от „Герена“ или на „Христо Ботев““, заяви наставникът на пазарджиклии след мача в София.

„Липсва ни хладнокръвие и да имаме голаджия. Напрежението ли ни сковава, работим в тази насока, но не се получава. Надявам се да вкараме в следващия мач“, призна той.

Великов открои това, че Хебър не играе на своя стадион: „Когато сме домакини, не играем вкъщи, тъй като се подменя настилката, и това влияе. Колкото по-бързо се върнем в Пазарджик, толкова по-добре“.

„Мисля, че на 100% мачът ще бъде в Стара Загора. Надявам се да реализираме поне половината положения, които създаваме, без значение дали играем у дома, или навън“, завърши Великов.