Бившият капитан на ЦСКА и легенда на клуба Георги Димитров - Джеки хвърли върху Александър Томов вината за озоваването на "армейците" в "А" окръжна група. Както вече стана ясно, Васил Божков и феновете на клуба взеха решение за "рестарт" и започване на чисто от най-ниското ниво. 

"Шокиран съм, не мога да повярвам. Как ЦСКА ще е в окръжната група, вие сериозно ли ми говорите? Чакайте да превъртя каналите, за да разбера какво става", изрази недоумението си Джеки пред БЛИЦ.

"Не съм очаквал такова нещо, дори в най-смелите си кошмари не съм си и помислял подобно нещо. Идва ми като гръм от ясно небе", продължи Димитров. 

"Как стартирането от окръжната група ще е добър вариант? Наистина не мога да си представя "А" група без ЦСКА. Измамникът Лупи е виновен да се стигне до това решение. Този тарикат унищожи ЦСКА, унищожи "Кремиковци". Сега си е купил нова луксозна кола и се вози комфортно. Той направи така, че цесекарите да се срамуваме, че сме от най-великия клуб. Вече постоянно се петни името на ЦСКА. Аз и другите легенди сме огорчени. Какво излиза в крайна сметка? Градим нещо с години и накрая се затрива с лека ръка", коментира Джеки.

На въпрос, как ще реагира на подигравките от тук нататък, бившият капитан заяви: "Какви подигравки да търпя аз? Аз ли съм виновен за случващото се в ЦСКА? От това да играем на село няма по-голяма подигравка. Бесен съм само като си помисля за мазната и гадна физиономия на този негодник Лупи. Да им е честито на всички, които го подкрепяха и му вярваха, набеждавайки го за спасителя на ЦСКА. Нека сега те ходят по селата. Аз няма да ходя в царевицата и да подкрепям този ЦСКА", добави с огорчение Георги Димитров.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ