Емил Гъргоров говори пред БЛИЦ за срещата си със Стойчо Младенов и за вероятността да се завърне в ЦСКА. Както е известно, Бадема разтрогна договора си с “червените” миналата седмица и напусна лагера на тима в Боровец. По-късно той разкри, че причината за напускането му са двамата босове на клуба – Александър Томов и Александър Тодоров.

-Емо, как премина срещата ти със Стойчо Младенов?
-Видяхме се, поговорихме се и изчистихме всичко между нас. Стиснахме си ръцете и казано най-точно – сдобрихме се. Стойчо държи много да се върна в ЦСКА. На това мнение са и футболистите.
 
-Твоето мнение обаче е най-важно. Какво е то?
-Поисках няколко дни за размисъл... Разбрахме се със Стойчо в сряда да му се обадя и на му обявя решението си.

-Какви са шансовете да се завърнеш в ЦСКА?
-Ами в сряда ще научите...
 
-Вярно ли е, че си поставил условия?
-Аз не искам да изпадам в подробности за разговора, който проведохме. Вече на няколко пъти заявих, че проблемът не е в забавянето на парите. Навсякъде се бавят заплатите. Проблемът е... Има ли смисъл да се повтарям?!
 
- И все пак готов ли си да направиш компромис?
-Искам да бъда цитиран точно: Компромис мога да направя в името на ЦСКА, в името на Стойчо Младенов и в името на играчите, които са твърдо за мен. Стойчо е човекът, който ме взе в ЦСКА през лятото на 2002 година. Той винаги ми е подавал в ръка, когато е било необходимо.
 
-Ако всичко е наред, кога ще се присъединиш към лагера на тима в Холандия?
-Вероятно най-късно в петък. Но нека не избързваме. Нека остана малко със себе си, защото, честно казано, съм объркан. Нуждая се от спокойствие най-вече.
 
-Има ли реален интерес към теб от други отбори?
-Да, има. Интересът е от чуждестранни клубове, а не от България. Но този интерес няма да повлияе на решението ми за ЦСКА. Ако беше така, вече да съм заминал за  чужбина.
- С една дума – шансовете ти да се върнеш в ЦСКА не са никак малки?
- (смее се). Имайте още малко търпение до сряда.
РУМЕН ИЛИЕВ