В събота следобед телефонът на Емил Гъргоров упорито звъни. Мобилният апарат на Бадема в последните дни е прегрял – кой ли не го търси, след като напусна ЦСКА. Този път обаче от другата страна на линията е Стойчо Младенов. Треньорът спазва обещанието си, което даде пред медиите - да потърси Гъргоров и да проведе разговор с него. Двамата си определят среща за неделя, на която ще си кажат много неща. Както е известно, Гъргоров обяви първо пред БЛИЦ, че си е тръгнал заради безкрайните "лъжи на Сашетата"
 
Какво се е случило по време на срещата и как е протекъл разговорът между двамата?
 
Братска прегръдка и извинения един друг. Така е започнало всичко. И Стойчо, и Гъргоров са изчистили отношенията, след като се скараха по време на лагера в Боровец – само няколко часа преди Бадема да подаде молба за разтрогване на договора си.
 
Младенов е заявил, че държи на всяка цена Гъргоров да се върне в тима, защото разчита на него. Емо е бил повече от откровен и първоначално заявил категорично, че това няма как да се случи, докато в ЦСКА са Александър Томов и Александър Тодоров. Стойчо обаче е направил и невъзможното, за да разубеди нисичкия техничар, отсичайки, че в името на каузата и в името на отбора трябва да се направи компромис. И че ако Гъргоров предприеме подобен ход, ще се вдигне в очите на всички, които подкрепят ЦСКА.
 
В процеса на разговора Бадема е започнал да се колебае и в крайна сметка след срещата, продължила близо два часа, той не е дал утвърдителен отговор. Поискал е време за размисъл, но е поставил и условие – би се завърнал в ЦСКА, ако настъпи промяна. Не толкова в забавянето на парите, колкото да се сложи край на постоянните лъжи и обещания.
 
Сигурни източници разкриха, че тази вечер Гъргоров и Стойчо Младенов ще се чуят по телефона. И че не е изключено най-късно до края на седмицата Бадема да потегли към лагера на ЦСКА в Холандия и да се присъедини към отбора.
 
Зад него са не само Стойчо и помощниците му, но и всички футболисти. Те са готови да съберат подписка за връщането на Гъргоров в случай, че босовете на клуба се възпротивят.
 
Според запознати късно снощи Младенов е провел разговор с Томов относно завръщането на Гъргоров в ЦСКА. Не е изключено съвсем скоро босът на “червените” също да се срещне с Бадема.