ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Калоян Радков e eдин от основните футболисти на Чавдар (Етрополе). Воденият от Иван Иванов отбор е в челото на класирането в Югозападната трета лига и се стреми към класиране във Втора лига.

Радков, който е родом от Етрополе, обясни пред камерата на БЛИЦ Live защо школата на Христо Стоичков и Чавдар са идеално място за развитието на футболните таланти. Халфът разказа и за срещите с легендата на българския футбол и Барселона: 

"Родом съм от Етрополе, на 24 години съм. Вътрешен халф играя, както и централен защитник, треньорът преценява. Започнах в школата тук и никъде другаде не съм играл до този момент. Имал съм предложения, но смятам, че Етрополе е чудесно място за развитие", коментира Радков. 

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Избрах да бъда футболист, а някои от наборите ми учат финанси, архитектура, в различни сфери са, повечето се насочват към IT сектора", обясни играчът на тима от Югозападната трета лига. 

"Етрополе е добро място за развитието на футболистите, защото не е като в големите градове - тук няма много места, по които да залитат. Тук се мисли изцяло за футбол", подчерта Калоян Радков.

"Философията на треньора ни Иван Иванов за футбола много ми харесва. Вижданията му са доста добри" (3:35 минута)

За срещите с Христо Стоичков - "Когато е тук, винаги идва да ни поздрави. Посещавал е тренировките ни, след мача е влизал в съблекалнята. Отделя ни време и ни мотивира. Най-запомнящият момент с него е, когато отстранихме Пирин (Благоевград) за Купата на България, той изпрати съобщение до целия отбор, доста се разчувствах, като го видях" (4:00 минута)

"Целта е да се класираме във Втора лига. Всички се надяваме да я постигнем. Спомням си, когато бях малък, каква радост беше в града, когато отборът спечели промоция за "Б" група. Дано този сезон отново да има поводи за радост" (4:50 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ