Стойчо Стоев е извършил престъпление спрямо "Левски" със смяната на Антонио Аниете в продълженията на финала за Купата на България. В това е категоричен Наско Сираков. На детски футболен турнир край Калояново легендарният нападател коментира позорната загуба на любимия си "Левски" с 1:2 от Черно море.

"Кой е очаквал такова нещо?! И най-важното е, че по най-неприятния, по най-лошия сценарий "Левски" загуби един финал, който, според мен, трябваше да спечели с лекота", коментира пред камерата на bTV Наско Сираков.

"Вижте, там (б.р. - в "Левски") има хора, които трябва да си направят сериозна равносметка за всичко, което става в този отбор, но при всички положеиня треньорът допусна огромни грешки. Да си смениш най-добрия играч, при положение, че той симулира схващане на крака и е на тъч линията, и иска веднага да влезе... Аниете - и ти да го смениш - това е престъпление към отбора. Аз мисля, че това беше най-голямата грешка на Стойчо", критикува Сираков.

"Моето лично мнение е, че на "Левски" му трябват смели хора. "Левски" не може да играе с отбор, който, примерно, е с 50 минути в редовното време с човек по-малко, да не иска да реши абсолютно срещата в редовното време. След първия гол те трябваше да вкарат още два, а не да позволят на Черно море да стигне до изравняване", коментира членът на Изпълкома на БФС.

Попитан дали черна прокоба тегне над "Левски", Сираков каза: "На всеки може да му мине такова нещо през главата, след като се загуби по един елементарен начин титлата преди две години. Сега финалът се губи по подобен начин... започва да се наслагва едно такова мнение. Явно, че някъде по-дълбоко се коренят проблемите. До там трябва да се стигне. Не са най-големи проблемите във футболистите и треньорите."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015