Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Атлетико (Мадрид) победи трудно у дома Бетис с 1:0 в мач от 27-ия кръг на испанската Ла Лига и се утвърди на третото място във временното класиране. Победният гол реализира Анхел Корея (86) в края.

Още във 2-ата минута Антоан Гризман си освободи пространство и стреля, но Руи Силва спаси. Айосе Перес можеше да отбележи за Бетис, но пропусна. Коке и Гризман имаха шансове до 15-ата минута за домакините, но и те не се справиха. До края първото полувреме точните удари почти липсваха.

След почивката в 50-ата минута домакините стигнаха до корнер, след който Хосе Мария Хименес надскочи защитата и стреля с глава, но топката се удари в гредата. В 61-ата минута Яник Ферейра се озова очи в очи с вратаря на гостите, но Руи Силва спаси. В 72-ата минута Коке вкара топката в мрежата, но голът не бе зачетен заради засада. Така се стигна до 86-ата минута, когато Корея отбеляза победното попадение за домакините.

С успеха си "дюшекчиите" събраха 54 точки на третото място и остават на 5 зад втория Реал (Мадрид), но вече имат аванс от 6 пред петия Реал Сосиедад. Бетис е пети с 45 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!