Звездата на Барселона Лионел Меси за пореден път показа, че командва в съблекалнята, след като е имал разговор на висок тон със съотборника си Франсиско Тринкао, пише вестник "Гол".

Младият 21-годишен португалец трябвало да търпи конското на звездата на полувремето на двубоя за Купата на Краля с Гранада (5:3 след продължения) заради няколко пропуска и липса на разбирателство с аржентинеца.

Меси дори казал в прав текст, че португалецът трябва да бъде сменен и не искал да го вижда на терена, а това се случи четвърт час по-късно, когато Барса вече губеше с 0:2.

Тринкао от доста време е критикуван, че все още не е в час, но треньорът Роналд Куман продължава да му дава шанс, тъй като освен него има само Мартин Брайтуайт на пейката. Сега обаче търпението на Меси започнало да се изчерпва, което не е добре на фона на това, че още не е взел решение да продължи договора си.

В същото време в Испания отчитат, че Меси се разбира неочаквано добре с друга нова покупка - Педри, а заедно с 18-годишния халф, Меси най-често обичал да комбинира с Жорди Алба.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet