ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Реал (Мадрид) завърши 0:0 у дома с Реал Сосиедад в мач от 19-ия кръг на Ла Лига и направи грешна стъпка в преследването на лидера Барселона, който има аванс от 5 точки в битката за титлата. 

Винисиус Жуниор имаше първи шанс за гол в 15-ата минута, но изстрелът му мина на сантиметри от вратата. Три минути по-късно Асиер Ияраменди пропусна добра възможност за гостите Реал Сосиедад. 

В 31-вата минута стражът Ремиро трябваше да плонжира след силен изстрел на Тони Кроос, а четири минути след това спаси и удар на Карим Бензема. В последните секунди на първото полувреме Бензема изведе Винисиус, но Ремиро и този път отчая домакините. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

След почивката играчите на Карло Анчелоти вдигнаха оборотите, но Ремиро отново бе последна преграда пред гола, отразявайки удари на Дани Себайос и Винисиус Жуниор.

В 61-вата минута Такефуса Кубо навлезе опасно в  наказателното поле и отправи шут, който обаче Куртоа отрази с една ръка. Девет минути след това японецът подаде към Наваро, който също нанесе хубав удар и Куртоа отново спаси. В ответната атака Винисиус Жуниор се оказа очи в очи с Ремиро, който отрази прехвърлящия удар на бразилеца. 

В заключителните минути натискът на "белия балет" стана много сериозен и баските почти не излизаха от половината си, но и това не доведе до гол в тяхната врата.

След равенството "кралете" остават с 42 точки на втората позиция, докато лидерът Барселона има 47. Реал Сосиедад е точно зад столичани с 39 точки. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК