ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Реал (Мадрид) направи феноменален обрат при визитата си на Виляреал от 0:2 до 3:2 и се класира за 1/4-финалите в турнира за Купата на Краля.

Срещата започна кошмарно за гостите, които поведоха с ранен гол на Етиен Капу (4), който си освободи пространство в наказателното поле след пас на Жерар Морено и прати топката в мрежата на Тибо Куртоа за 1:0.

Домакините нанесоха втори удар малко преди края на първата част, когато Самуел Чуквуезе (42) получи извеждащ пас и сам срещу Куртоа не сгреши за 2:0.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Кралете" намалиха изоставането си чрез Винисиус Жуниор (57), който се озова на добра позиция след великолепна комбинация и оплете топката в мрежата на Филип Йоргенсен за 2:1.

След разбъркване в наказателното поле на Виляреал пък Йоргенсен не изби добре топката и Едер Милитао (69) изравни резултата за 2:2 от близка дистанция.

Футболистите на Карло Анчелоти натиснаха и в края стигнаха до пълен обрат за 3:2 след гол на Дани Себайос (86) с удар по земя след подаване на Марко Асенсио, който се измъкна зад защитата на домакините. Те не успяха да изравнят в заключителните минути и отпаднаха от надпреварата, а Реал продължи в следващата фаза.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК