Една от мечтите на Кирил Десподов бе развалена. Става дума за това, че бившият играч на ЦСКА и настоящ на Каляри няма да има възможност да играе срещу своя идол Кристиано Роналдо поне за момента. Това стана ясно след пресконференцията на Масимилиано Алегри, която бе преди сблъсъка със сардинския тим, който е утре от 22:00 часа.  

"Ще е трудно, Кристиано работи добре и трябва да сме уверени. Днешните прегледи показаха, че се възстановява. Остават още 9 дни, така че има време. Но трябва да сме внимателни във всичко", коментира Алегри за шансовете на контузения Роналдо да се изправи срещу Аякс в Шампионската лига. 

"Хуан Куадраро ще се върне след 7-10 дни. Леонардо Спинацола има проблеми в коляното, но няма нужда от операция. По-късно днес ще преценим дали Пауло Дибала ще е готов за Каляри. Марио Манджукич е с треска и ще видим дали ще го вземем за Сардиния", добави италианският специалист. 

Националът Десподов все пак получи и добри новини, които се отнасяха до това, че той самият попадна в групата на своя тим за двубоя с италианския шампион.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019