Аталанта и Ювентус завършиха 1:1 в мача им от 25-ия кръг на италианската Серия "А". Влезлият като резерва Руслан Малиновский вкара страхотен гол с мощен удар от фал, а в добавеното време на срещата Данило изравни с глава след изпълнение на корнер. 

Гостите започнаха по-активно и най-скъпият трансфер тази зима Душан Влахович тормозеше защитата на домакините, но не намираше целта. В 12-ата минута "бианконерите" направиха бърза контраатака, завършила с удар на Дибала, при който топката мина сантиметри покрай вратата на Спортиело.

В средата на полувремето след корнер и лошо отклонена топка, Де Роон остана непокрит само на няколко метра от вратата на Шчесни, но прати топката над напречната греда. Малко след това Коопмайнерс се откъсна сам срещу Шчесни и бе съборен, като останаха съмнения за червен картон на поляка, но главният арбитър Мариани не получи сигнал от ВАР. В продължението на атаката Муриел на полупразна врата не успя да намери добре топката и пропиля страхотен шанс за домакините.

Малко след началото на втората част Дзапакоста стреля чудесно в долния ляв ъгъл, но Шчесни показа страхотен рефлекс. Минути по-късно Влахович за пореден път опита да изненада Спортиело, но италианецът спаси. Последваха пропуски на Рабио от гостите и Бога от домакините. Минута по-късно Джимсити за малко да си вкара автогол, след лошо изчистване с глава при корнер изпълнен от Де Шильо, но не успя да го направи.

В 76-ата минута Руслан Малиновский изпълни пряк свободен удар и не остави никакъв шанс на Войчех Шчесни за 1:0. Минути след попадението домакините имаха нов шанс да вкарат, след като голмайсторът Малиновский намери добре Хатебур, но нидерландецът от около два метра нацели греда. 

Във втората минута на добавеното време Данило се извиси над всички при корнер и с глава прати топката в мрежата за крайното 1:1.

След равенството "старата госпожа" остана на четвърта позиция с 46 точки, а бергамаските са пети с 44.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В СЕРИЯ "А"