ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК! 

Аржентина стана световен шампион за трети път в своята история след драматичен успех над Франция с изпълнение на дузпи на финала на Мондиал 2022 в Катар, а един от героите на "гаучосите" Анхел Ди Мария е бил предлаган на Левски, ЦСКА и Литекс в началото на своята кариера. Неговият мениджър е направил това през 2007 година, когато Ди Мария бил младежки национал на страната си.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На 4 юли 2007 г. агенция "Фокус" пише: "Мениджърът на играча е разпратил оферти до трите български гранда - Левски, ЦСКА и Литекс. В момента Ди Мария е на световното първенство за младежи до 20 години в Канада. Той отбеляза шестия гол при разгромната победа с 6:0 над Панама тази нощ. Досега нито шампионите, нито "армейците", нито ловчанлии са обявили, че имат интерес към нападателя, чиято трансферна цена била доста висока."

В крайна сметка до сделка не се стига, а Ди Мария продължава кариерата си в Бенфика. Той изработи дузпата в началото на финала срещу Франция вчера и вкара втория гол за "гаучосите", които впоследствие изтърваха преднината си и се стигна до продължения. В тях двата тима си размениха по още един гол, а рулетката на дузпите определи аржентинците за шампиони.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!