ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Най-известната фенка на Хърватия Ивана Кнол е в Катар и подкрепи от трибуните своите любимци, които завършиха 0:0 с Мароко в първия си мач на световното първенство. Тя покачи градусите пред стадион “Ал Байт” в град Ал Хор, като се появи в провокативен тоалет. Докато се снимаше за социалните мрежи, към нея се приближиха марокански фенове, които пожелаха да се снимат с нея и тя не отказа на никого.

"Не играхме добре днес, но това беше само загрявка за неделя", написа хубавицата като коментар към снимката си от стадиона след мача на хърватите с мароканците.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ивана стана известна по време на Мондиал 2018 в Русия, когато получи прякора най-атрактивната фенка на “ватрените”, като от този момент публиката следи всяка нейна стъпка. Красавицата се радва на огромна популярност в социалната мрежа Инстаграм, където има над половин милион последователи. В профила ѝ често намират място снимки от нейни пътувания в чужбина, които са истински магнит за харесвания и коментари.

Хърватката е собственик на линия бански костюми, като най-популярните модели са тези, вдъхновени от карето. Тя е редовен посетител на спортни събития по света и в началото на годината посети Коста Рика, където се възползва от възможността да гледа мача от квалификациите за световното първенство между отбора на тази страна и Канада.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)