ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Световният шампион Франция се озова с пореден сериозен проблем часове преди финала на Мондиал 2022. Днес от 17:00 часа „петлите“ излизат в защита на титлата си срещу Аржентина. Оказва се обаче, че нападателят Оливие Жиру може да не вземе участие в решителния мач на световното първенство.

1500 x 50 лв. всеки ден до края на Световното първенство по футбол 

36-годишният таран на Милан вкара четири гола в петте си мача до момента на шампионата в Катар, но участието му във финала е под въпрос. Според информация на авторитетния спортен ежедневник „Екип“, Жиру е почувствал болки в дясното коляно на една от последните тренировки на Франция преди срещата с Аржентина.

Ако Оливие Жиру не може да вземе участие в двубоя, селекционерът Дидие Дешан ще трябва да направи корекции в нападателната формация на отбора. Килиан Мбапе ще влезе в центъра на атаката, а мястото му по левия фланг на атаката ще заеме Маркъс Тюрам.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Както е известно, в последните дни французите имаха сериозни проблеми заради здравословното състояние на част от играчите. Рафаел Варан, Ибрахима Конате, Кингсли Коман, Адриен Рабио и Дайо Упамекано имаха симптоми на камилския вирус, но подновиха тренировки и се очаква да са готови за днешния финал. Орелиен Чуамени и Тео Ернандес се оплакваха от контузии, но успяха да се възстановят.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК