ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК! 

„Аржентина не спа и няма да спи в следващите дни. Аржентина посреща своите футболни герои, които станаха световни шампиони. За съжаление съм в България, но постоянно поддържам връзка с много аржентинци“, коментира пред БЛИЦ бившият бос на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който на аржентинска земя има фабрика за производство на боеприпаси за борба срещу градушките в Южна Америка.

200 лв Начален Бонус Спорт!

„Пратиха ми клип как хората от село Ла Вале (област Мендоса), където се намира моята фабрика, празнуват световната титла. Сега ви го препращам. Радостта им е неописуема. А в Буенос Айрес е страшно. Сигурно над 1 милион ще бъдат по улиците. Аз съм бил на подобно шоу, - то не може да се опише, трябва да го видиш и да усетиш атмосферата. Аржентинецът може да няма какво да яде, може да няма какво да сложи на масата, но бие ли националният отбор, е доволен. А спечелването на  световната титла е най-върховното щастие за всички аржентинци. Те са най-щастливите на земята“, каза още бизнесменът.

„Ще ви разкрия нещо за моите преживявания от финала. В момента, в който Франция за две минути изравни и резултатът стана 2:2, аз загасих телевизора. Нямах нерви да гледам. После, като разбрах, че продълженията са свършили при 3:3 и ще има дузпи, седнах пак пред екрана. Радвам се, че Аржентина победи, защото през цялото време беше по-добрият отбор“, добави Крушарски пред БЛИЦ.  

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!