ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Капитанът на Аржентина Лионел Меси не сдържа емоциите си след спечелването на световната титла и изригна с нецензурна реплика веднага след дузпите срещу Франция на финала на Мондиал 2022 в Катар.

„Ние сме шампиони, да му е*а майката“, изкрещя Меси с мегафон пред феновете на тима на стадион „Луасаил“ по време на празненствата за третата световна титла за „гаучосите“.

ВИЖТЕ НАГРАЖДАВАНЕТО! 

Звездата на „албиселесте“ бе с ключова роля за триумфа на своя тим, реализирайки 7 гола в турнира, от които два на финала срещу Франция, където той също вкара още в самото начало от бялата точка. В крайна сметка се стигна до 2:2 в редовното време и 3:3 след продълженията, за да определят дузпите новия световен шампион.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Удивително е, че всичко се случи по този начин. Много исках да спечеля. Знаех, че Бог ще ми позволи да го направя, имах такова чувство. Не мога да искам нещо повече. Това е дългоочакваната купа, ето я. Вижте колко е красива! Трябваше да минем през много трудности, но успяхме. Нямам търпение да се върна в Аржентина – мога да си представя каква лудост ще се случи там“, заяви Меси пред медиите след награждаването, по време на което получи и „Златната топка“ за най-добър футболист на турнира.

Голямата звезда на трикратните световни шампиони призна, че все още няма намерение да се отказва от националния отбор, въпреки че стъпи на световния връх.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ НА СВЕТОВНОТО и КЛАСИРАНЕ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ

“Искам да изиграя още няколко мача като световен шампион. Всеки иска това. Имах късмет да постигна всичко в кариерата си и тази титла ми липсваше. Сега искам да й се насладя”, завърши Меси след триумфа на Аржентина.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!