ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Нов голям скандал се появи в навечерието на 1/4-финалите от Световното първенство в Катар, което ще бъде запомнено като най-скъпото и най-противоречивото. Известният журналист Ромен Молен твърди, че футболисти от националните отбори на Гана и Камерун са си платили, за да играят на Мондиал 2022.

Още преди турнира стана подозрително нещо такова, след като селекционерът на Камерун Ригобер Сонг четеше списък с повикани футболисти и сякаш не беше много запознат с имената на някои от тях. Така в Катар се озоваха Жером Нгом Мбекели и Суаиба Мара, които преди това имаха само три мача за тима.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Някои членове на националния отбор на Камерун и Гана платиха, за да играят на Световното първенство. Някои от тях си платиха, само за да бъдат в списъка на селекционера“, разкрива Ромен Молен, чийто твърдения предизвикаха доста шум.

Феновете на Гана вярват, че Баба Рахман е платил, за да бъде на голямата сцена, а Джефри Шлуп от Кристъл Палас е отпаднал от списъка на селекционера Ото Адо точно поради тази причина.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК