ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Английският национал Мейсън Маунт получи неочаквана критика за представянето си на Световното първенство в Катар. Известната порнозвезда и фенка на Челси Астрид Ует нападна любимеца си за играта му при нулевото равенство срещу САЩ преди няколко дни.

„Мейсън Маунт, обичам те, но това е световното първенство, а не домакинство на Норич“, написа 23-годишната русокоса красавица в социалните мрежи. Блондинката се чувства особено наранена, тъй като е сред най-ревностните защитници на халфа на Челси.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Маунт затвори устата на всички хейтъри този сезон“, написа по-рано хубавицата, но вялата му игра явно ѝ идва в повече, а голяма част от нейните последователи я подкрепиха и дори го удариха на майтап. Те написаха, че неизползваната резерва Фил Фодън е създал повече положения от Маунт, Хари Кейн и Рахим Стърлинг взети заедно.

Освен запалена фенка на футбола Ует се увлича много и по бокса. Наскоро тя дебютира с победен нокаут на ринга. Там нейна съперничка бе друга звезда от платформата за възрастни OnlyFans Кийли Колбран.

ВИЖТЕ КЛАСИРАНИЯТА В ГРУПИТЕ!

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)