ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Новият световен шампион Аржентина напусна Катар, където вчера спечели третата си титла от планетарен шампионат, и вече пътува за родината си.

Очакванията са тимът на Лионел Скалони да кацне в Буенос Айрес в 22:00 часа местно време, което е 3:00 часа през нощта в България.

Още след победата над Франция след дузпи на финала на Мондиал 2022 в южноамериканската държава започнаха луди празненства по случай третата световна титла на „гаучосите“ и първа от 1986 г. насам.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Центърът на тържествата е обелискът на Площада на републиката в Буенос Айрес, където веднага след успеха на „петлите“ се стекоха близо 1 милион фенове. Хеликоптер пренесе над множеството огромна фланелка на звездата на националния отбор Лионел Меси.

Родният град на петкратния носител на „Златната топка“ - Росарио, организира празненства до историческия Монумент на знамето. Хиляди се събраха и в центъра на Санта Фе.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Площад „Сан Мартин“ се превърна в епицентър на тържествата в Мар дел Плата – родният град на вратаря и герой от финала Емилиано Мартинес. Пред градската катедрала множеството отправи молитва за здравето на своя съгражданин.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК