До невежеството стоеше страхът, до страха – гневът, до гнева – омразата, а след това и всички люде, които мразят Стойчо Младенов. Стояха в редица, по-дълга от Китайската стена и по-грозна от орките на Саурон.  

Когато той им тропна по масата и ги попита: „Аз съм Стойчо Младенов, а вие кои сте?“, от устите им излязоха тя – омразата, и нейните уродливи чада. Нищо друго. Достатъчно обаче да те погълнат и унищожат със свирепостта и агресията си. Но не и него.

Предричат му още отсега провал в ЦСКА. Подготвят му бесилото. Столче са му избрали. Само да се издъни нейде, качват го, бутат го и да живей омразата!

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Друг вероятно би се предал. Но не и Младенов. Той е смело сърце. Червено, армейско, което ще преобърне света, за да върне победите на „Армията“.

Стойчо вече започна да го прави. Бавно и полека. Вероятно няма да са нужни няколко века, за да изпълни мисията си, но със сигурност година и повечко даже.

И тогава пак ще им напомни кой е и ще ги попита те кои са.

Но този път омразата ще бъде погълната от огъня на победите, в който се хвърлят смелите сърца. Сърца, които не изгарят. Изгаря само тя - омразата.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ