Бат' Жоро или Бат' Гошо. Това е треньорът на Левски Георги Тодоров. Приятен човек, добър, мъдър. Няма да чуете играч на "сините", който да каже лоша дума за него. 

"Страхотен е, Бат'Жоро. Много точен... Обаче не е за Левски", точните думи на един бивш играч на клуба.

Та, Георги Тодоров не е за Левски. Всички трябва да са му признателни за работата в този труден момент, за това, че си заложи името и винаги е на линия, когато "сините" имат нужда от него. Но стига толкова... Лошото е, че с всеки следващ мач Тодоров се превръща от един от любимците на феновете в мрънкащия треньор, който повтаря едно и също нещо и се оправдава след всеки мач. Поведението след всеки слаб мач започва все повече да дразни феновете, а това важи и за примиренческото мислене, че цял сезон ще е така, изказано на глас пред камерите... 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Отделно, Бат'Гошо не заслужава отношението, което получи в мача с Царско село и може би най-логично е да си тръгне сам, ако желанието му да помогне на Левски не го спре. 

От друга страна този отбор има нелоши футболисти и чужденци, които бяха лидери на отбора миналия сезон. Има опитен вратар, запази атакуващото трио от миналия сезон, младите бяха в съблекалнята и миналата година. А в Левски няма живец, няма идея, няма мисъл в играта.  Следователно проблемът е треньорски. Парите са пари и няма как да не влияят, но при един добър мотиватор, те ще бъдат малко оставени на заден план. 

В този труден момент на "Герена" е нужно да изберат измежду два варианта - силен мотиватор, какъвто Тодоров не е, или млад надъхан треньор, който ще даде всичко от себе си, за да се докаже.  Ясно е, че няма да дойде голямо име, няма да дойде чужденец, няма да дойде наставник, който е свикнал на висока заплата и вероятно си я заслужава. Но пък има Тодор Симов, например... 
Юри СЛАВЧЕВ/БЛИЦ