Само в български национален отбор може един футболист да си вземе багажа и да напусне няколко часа преди официален мач. Само Борислав Михайлов и ръководения от него футбол може да убива национален отбор на страната ни. За сметка на интереси, гъзене и слугинаж. Боби, стига толкова, отдавна се омаза до ушите, но продължаваш да се въртиш грозно пред силните на деня, за да им угодиш.

За теб и тези около теб младежкият национален отбор е още една човка на хранилката, която е бреме и идва в тежест. Но е удобен повод да изпълниш някоя заповед и да набереш поредната червена точка. Често пъти си казвал, че каквото и да става в българския футбол виновен е Борислав Михайлов. Този път нямаш оправдание и ще посочим какви ги надроби. Всъщност, едва ли това ще помрачи дневното ти настроение, но заради теб и още няколко всемогъщи люде, които се мислят за богопомазани, е*ахте мамата на един треньор и цял национален отбор.

Боби, защо публично излезе и каза, че БФС няма да глоби ЦСКА и Лудогорец затова, че не пуснаха футболистите си в младежкия национален отбор. Това било жест. Жест пред Кирил Домусчиев, нали. Жест да не би да разпалиш нова война с ЦСКА. Която въобще не ти трябва, защото се задава Конгрес, а ти трябват гласове, трябва ти лоби. Хитър си ти, винаги си бил такъв, докато управляваше в последните години. Заради всичките ти хитринки и дупене тук и там днес всеки дупи младежкия национален отбор на България и треньора му Михаил Мадански. На Берое им скимва и си прибират Иван Горанов. Шест часа преди квалификацията с Дания. Въпросът е принципен. Ако БФС и Михайлов бяха глобили ЦСКА и Лудогорец за задържането на националите, Берое също щеше да понесе санкция. Но за едните правим жест, тогава другите по-балами ли са? Знаем много неща от последните дни. Знаем как Домусчиев е спуснал заповед Георги Терзиев да не ходи на лагер с младежите, защото от Разград инвестирали много пари във възстановяването му, а щял да се контузи. И така си го задържали в Лудогорец. От там логично Берое надава вой: „Ако Терзиев играе срещу нас за Купата (Терзиев вчера игра), си прибираме Иван Горанов.“

И така скандал след скандала, порнография след порнографията. За която Борислав Михайлов е виновен, защото за Лудогорец и Домусчиев може, а за други – не. Задава се 17 ноември. Минаха 20 години от онзи паметен мач, в който ти, Боби, пази като лъв. Не се чуди защо на следващия 17 ноември няма да си президент. Пожелаваме ти много живот и здраве от сърце, но когато правиш наколенки и лупинги на гърба на националния отбор на родината си, не трябва да си ръководител. Принципите, Боби, принципите в живота са важни, а ти доказа, че си безпринципен. За много неща и с много хора.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

P.S. Боби, кога веднъж завинаги ти или някой от БФС ще излезе и ще каже защо съществува младежкият национален отбор. Ако гони класиране и резултати, обявете го. Ако Мадански ще обиграва играчи за мъжкия национален тим, кажете го. Когато този отбор губи, треньорът е обвиняван в какво ли не. Само че ти много добре знаеш, че от години най-добрите младежи се взимат постоянно при мъжете. Много пъти това се прави ден или часове преди мачовете. Днес бе премината всякаква граница, но Мадански и младежите кучета ги яли, важното е да угодим.