Левски падна от Лудогорец в Разград и всичко приключи. Да, смело можем да заявим, че и този сезон е опропастен. А и самият Георги Иванов - Гонзо още преди дербито каза, че шампионската титла остава в Разград и след отнетите 7 точки по административен път "сините" няма как да преборят конкурента си.

Всъщност Левски не можа да пребори Лудогорец дори и с човек повече вчера, когато Козмин Моци беше изгонен. При румънския защитник грубите прояви се превърнаха в рецидив, но да се върнем към "сините" от "Георги Аспарухов". Защо бяха привлечени толкова много попълнения през зимата, предимно ментета, които не бяхме чували досега? Пак ли ще бъдат разтрогвани договорите им след края на сезона и на тяхно място ще идват следващите? Поредната заблуда... Истината е, че на "Герена" вече няколко сезона се заблуждават и си губят времето, повтаряйки едни и същи грешки.

Сега може би пак ще слушаме приказки от сорта "ще налагаме юноши в оставащите мачове". Май последните години тази практика се прилагаше единствено, за да се угажда на феновете. Само Божидар Краев що-годе блесна и успя да се наложи при мъжете. Близнаците Цоневи също вършат добра работа, но вече се убедихме, че само с юноши не става. Наемниците от чужбина обаче не са наясно какво е да защитаваш святата синя фланелка, а и "още не са се сработили, нужно им е време". Идват едни, гонят ги, пристигат следващите... и така до безкрай. Е, Антонио Аниете се раздаваше много за Левски и за кратко време се превърна в любимец на феновете, но беше изпуснат с лека ръка, за което всеки левскар продължава да съжалява. Всеки левскар го боли, че любимият отбор не е на върха и от 2009 година насам не е печелил шампионска титла. Този сезон е поредният, в който за "сините" остават калъфките, но едва ли скоро картинката ще се промени след като се повтарят едни и същи грешки и се живее в заблуда. И печелившият отново е Лудогорец. Честито на шампионите!
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!