ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Народът е казал  - по дрехите посрещат, по акъла изпращат.  Дрехите на треньора на ЦСКА Саша Илич никак не впечатляват феновете, та даже и шефовете на клуба. Сърбинът винаги извежда тима за мачовете, облечен по един и същи начин – с анцуг. Нещо повече – Илич ходи с вдигнати крачоли. Под сурдинка се говори, че това дразнело началниците му, които смятали рано или късно да му направят забележка.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Хубаво е Саша да вземе пример от Карло Анчелоти, Хосеп Гуардилоа и най-вече Масимилиано Алегри, които винаги са облечени елегантно край тъчлинията. Е, ще кажат някои, това е спорт и е нормално треньорите да ходят по анцузи. Да, но да го правят на тренировки, а не и когато има официални мачове. Пък и да се движиш с вдигнати крачоли или да слагаш по-късо от обичайното долнище, не изглежда никак добре. Направо си е зле.

Нека сърбинът вземе пример от посочените европейци. И в същото време да копира друго от тях. Нещо, свързано със самата треньорска професия. Би било добре хем треньорът на ЦСКА да е облечен фино, хем и отборът да играе с финес и да побеждава…. С  две думи – Илич да смени дрехите. И своите, и тези на ЦСКА.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ