Помните ли какво обещаха в Левски след идването на Наско Сираков? Дадоха дума, че ще залагат на родни таланти. На такива, на които „синият“ клуб винаги е разчитал преди години, когато чужденците още не бяха завладели футболна България.

През зимната пауза обаче Левски пак се напълни с чужденци, които не се знае кога ще се адаптират и дали изобщо ще го направят. Вижте Звонимир Микулич. Хърватинът се издъни още в първия си мач, макар и неофициален. В официалните двубои на моменти вратарят пак не е сигурен, а в същото време Николай Михайлов незнайно защо търка пейката. Ники направи силни двубои през есента, особено срещу ЦСКА, когато буквално спаси „сините“ от разгром. Той обаче е резерва, а чужденец действа като титуляр.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Прехваленият Найджъл Робърта пак попадна в някаква дупка, явно момчето си мисли за чужбина, но как ще се случат нещата, след като не играе на висота.

Истината обаче гласи, че и някои българи не са в час. Живко Атанасов е голямо недоразумение, а Мартин Райнов е най-слабият капитан в най-новата история на Левски.

За разлика от тях Патрик-Габриел Галчев израства с всеки изминал ден и би било престъпление, ако треньорският щаб начело със Славиша Стоянович не му гласува по-често доверие.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
efbet Лига - сезон 2020/2021

Класирането в първенството