Последните дни се заформи един скандал вътре и около Левски. Този между изпълнителния директор на клуба Красимир Иванов и мениджъра на Милош Цветкович - Милко Бански.

Двамата се развихриха в социални мрежи и медии, а това няма как да не остави горчив вкус. Единият е директор в Левски. Човек с висока позиция, който би следвало да бъде пример и да защитава интересите на клуба. Не себе си, а клуба. И да не се крие зад името на клуба. 

Красимир Иванов се подразни от думите на Бански, че не е предложен нов договор на Цветкович и написа дълго обяснение във Фейсбук. Засегнат май повече лично, отколкото професионално. Дали Иванов казва истината или не, не е тема на този коментар. Но имаме пресни случаи, най-вече с Васил Панайотов. И тогава директорът обясняваше как е бил предложен договор на халфа, но самият футболист в крайна сметка се озова в Черно море и обясни, че нищо не му е предлагано. Кой лъже тук? 

Winbet -  победата е на върха на пръстите! (18+)

Иванов реши, че е много модерно да се пишат статуси във Фейсбук. Да, може би е модерно и правилно, ако си шеф на Скрита сила (Мъдрево), но не и ако си директор в Левски. Ако някой е изрекъл нещо, което те е засегнало, му се обади и се разберете като големи хора - на четири очи. Иначе се бие по реномето на Левски.

От друга страна Милко Банкси, в опит може би да докара по-добър договор на Цветкович, също постъпи грешно. Вместо да използва социални мрежи и медии, би следвало да се обади на Иванов, на Спас Русев или някой друг ръководител на клуба и да се уточнят. Бански е мениджър не само на Цветкович, но и на треньора Славиша Стоянович, Станислав Костов, а вероятно и на други играчи. Което означава, че Левски и Бански до този момент работят добре. 

Но и до този момент не си разменяха реплики чрез медии и социални мрежи. А от война между егото на двама души в този момент губи само Левски. "Сините" са на гребена на вълната, борят се за първо място, играят хубав футбол. Феновете се върнаха на стадиона. И точно в този момент директор и мениджър започват една махленска война, от която няма да загубят те. Ще загуби Левски.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019