Някои просто са родени да танцуват с топка в краката. Да правят чудеса с нея, хем да я галят, хем и да я изстрелват мощно към вратата. Денис Давидов е един от тях.

Някои като тях имат късмет да пробият в големия футбол и да се превърнат в звезди от световна величина. Денис Давидов не е от тях.

Други се състезават не само с противника на терена, но и с малшанса и съдбата си. Денис Давидов е един от тях.

Ако руснакът имаше шанс и късмет, днес нямаше да е в ЦСКА, а в някой европейски гранд. Ако руснакът имаше поне малко шанс и късмет, откакто дойде на „Армията”, сега щеше да е лидер на тима и любимец на публиката.

Вижте само какво му се случи, след като пристигна в България. Първо имаше проблем с адаптацията – хайде, на всекиго се случва. Нужно е време, за да влезеш в час.

Забележете обаче как се развиха събитията за Денис в рамките на няколко седмици. Най-напред майка му се разболя, направиха й тежка операция и момчето спешно се прибра в Москва.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

После се завърна, но го удари ужасяващ конюнктивит в очите. Това се отрази на целия му организъм и се наложи да му бъдат поставени системи.

Понеже лошото не идва само – почина дядо му. Човекът, който го е отгледал, тъй като Денис е израснал без баща, напусна този свят. И съсипаният Давидов пак трябваше да пътува до родината си. Като добавим няколко дребни контузии, ето ти причина защо Руския Меси, както го наричат, не блестеше с червения екип.

Но злото май е напът да си тръгне, а Денис е готов с техничния си удар да го запрати окончателно в небитието. Люпко Петрович му даде онзи ден шанс, пускайки го за първи път титуляр с екипа на ЦСКА. В Горна Оряховица Давидов разгърна част от големия си потенциал. Вкарал гол-красавец, после удари греда и впечатли с още няколко майсторски изпълнения.

Като че ли роденият на 22 март 1995 година младок бавно, но сигурно върви към своето голямо завръщане на терена. И бъдете сигурни, че ще го направи...  
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020