Пирин (Благоевград) направи гръмка селекция, но след трите изиграни кръга феновете подскочиха и поискаха оставката на треньора Уорън Фийни. До момента отборът има равен, победа и загуба с актив от 4 точки.  Напрежението избухна след вчерашното поражение с 0:2 в Симитли.

Ясно е, че реакцията на запалянковците идва от сърцата им, но в случая трябва да надделее разумът. А разумът казва ясно и категорично, че не бива да се прибързва с подобни призиви. Треньорът Фийни има нужда от време и от доверие, тъй като сезонът току-що започна.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

Спомнете си каква беше картинката в Локомотив (Пловдив) след идването на Бруно Акрапович. Отборът стартира лошо, направо трагично. Феновете подкараха босненеца, ругаха го, обиждаха го, напираха да си тръгне на секундата. Ръководството на клуба обаче запази хладнокръвие и даде шанс на Бруно. После той го оправда и вижте само какви успехи постигна – две спечелени купи на България и една Суперкупа.

Така че, нека феновете на Пирин не бързат, защото един ден може да съжаляват за постъпката си. Така, както съжалиха и привържениците на Локомотив (Пловдив).

В Пирин е необходимо да има хладнокръвие. И сред публиката, и сред футболистите. Особено сред Антон Карачанаков, който вчера си позволил да мрънка на полувремето, че е сменен. С мрънкане не става, става с игра.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ